ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN


Referenties

Wij werken samen met ondernemers uit verschillende sectoren waardoor we, naast onze boekhoudkundige en fiscale kennis, ook een goed inzicht hebben in het reilen en zeilen van verschillende sectoren. Dit helpt ons bij een optimale en correcte verwerking van de administratie.

Vandaag zijn onze klanten zowel handels- en productieondernemingen die actief zijn in diverse sectoren zoals bouw, horeca, detailhandel, … Verder assisteren we ook diverse managementvennootschappen en patrimoniumvennootschappen. Uiteraard assisteren we ook graag de eenmanszaken.

Door de jaren heen hebben we ook een zekere expertise opgebouwd op het vakgebied van verzekeringsmakelaars. Ondanks dat voor deze specifieke beroepsgroep geen periodieke verwerking verplicht is, raden we dit aan om het overzicht te behouden of de de rendabiliteit en de uitstaande vorderingen.

De deontologische regels van ons beroepsinstituut laten echter niet toe om een lijst en/of logo’s bekend te maken van onze klantenportefeuille.

Onze kantoren zijn gelegen te Sint-Job-in-‘t-Goor (Brecht). Omwille van een verregaande digitalisering, is het voor ons geen probleem om klanten vanuit een ruimere regio te assisteren.