ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN


Kom eens langs

Kom langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en we tonen u hoe we samen van uw zaak een succesverhaal kunnen maken!

Diensten

Wanneer u de stap neemt om te ondernemen, komen er talloze nieuwe zaken op u af. Uit ervaring weten we dat deze verplichtingen veel tijd en inspanning kosten van de ondernemer, waardoor er minder tijd over blijft voor uw core-business.

LBO Accountants wil de oplossing bieden en deze last van uw schouders halen. Wij gaan echter een stap verder en houden onze klanten op de hoogte omtrent interessante optimalisaties of opportuniteiten. Zo moet u zich daar alvast geen zorgen meer over maken.

Heeft u het gat in de markt gevonden, maar u weet niet welke stap u eerst moet zetten? Wij zorgen er voor dat uw idee omgezet wordt naar de meest toepasselijke ondernemingsvorm. .

vergaderingsgesprek

Daarna staan we in voor uw administratie en verplichtingen in alle fasen van de onderneming. Concreet betekent dit de klassieke boekhouding en periodieke rapportering, maar ook de niet-alledaagse zaken zoals fusies, splitsingen en dergelijke. Uiteraard zijn uw BTW-aangiften en aangiften in de personen- en vennootschapsbelasting bij ons in goede handen. Wij optimaliseren uw belastingdruk, maar blijven steeds binnen de krijtlijnen van de wet. Voor uw personeel werken we nauw samen met gespecialiseerde partners.

Als dynamisch kantoor stellen we ons flexibel op:

  •  Verzorgt u uw administratie zelf, maar heeft u van tijd tot tijd nood aan een professional als klankbord? Geen probleem voor ons.
  • Omwille van uw specifieke business heeft u uw administratie steeds op uw kantoor nodig? Dan kunnen wij deze ter plekke komen verwerken!
  • Heeft u een werknemer die voor een periode afwezig zal zijn? Dan kunnen wij de continuïteit verzekeren door ter plaatse de nodige opvang te garanderen. Het is namelijk voor de onderneming efficiënter en goedkoper dan een tijdelijke kracht op te leiden.